EM over for Marie – Byåsen

EM over for Marie

Jr. EM’s andre kamp mot Østerrike ble dessverre den siste for Marie Henriksen i dette mesterksapet. Byåsen-spilleren fikk en dytt i det hun skulle finte og dermed måtte hun bæres av banen i kampens siste minutter. Kampen ble ikke som nordmennene hadde ønsket, etter ledelse med fire mål til pause,endte kampen 26-21 i favør Østerrike.

Marie ble kampens toppscorer med 6 mål, med det var dessverre mager trøst, dagens MR bilder viser avrevet korsbånd og en lang opptreningsperiode på mellom 6-12 mnd. på henne.

Dette var triste nyheter for Byåsen sier daglig leder Torbjørn Balstad som synes synd på Marie og ønsker henne god bedring.

Norges juniorjenter har så langt en seier og et tap som beholdning og kan fortsatt ta seg videre med seier over Nederland kl.18:00 imorgen.