Emilie i Landslagstroppen! – Byåsen

Emilie i Landslagstroppen!

Emilie er tatt ut i Landslagstroppen til samling i perioden 7. – 21. mars.

 

Samlingen innebærer to EM-kvalifiseringskamper; borte mot Romania 9. mars og hjemme i Stavanger 13. mars. I tillegg til en firenasjonersturnering i folloTRYKK Arena 17. – 20. mars. I turneringen skal Norge møte Tyskland, Brasil og Spania. Kampene her spilles som følger:

  • Torsdag 17. mars: Norge – Tyskland (TV Norge)
  • Lørdag 19. mars: Norge – Brasil (TV Norge)
  • Søndag 20. mars: Norge – Spania (TV Norge)

Pr. i dag er Emilie vår eneste spiller på Landslagssamlingen. Troppen skal imidlertid suppleres med inntil to nye utespillere som skal tas ut senere. Muligheten for flere Byåsenspillere i troppen er derfor så absolutt tilstede. Særlig med tanke på at forrige landslagssamling i Skien tidligere denne måneden var dominert av spillere fra Byåsen, hele 6 av 18!

 

Vi spurte en svært fornøyd Emilie om hennes umiddelbare tanker omkring uttaket og kanskje med tanker rundt sommerens OL:

“Først og fremst veldig gøy med samling igjen. Jeg gleder meg veldig masse! Selvfølgelig har jeg lyst og ambisjoner om å være med på så mye som mulig med landslaget. Jeg ser at OL kanskje kommer litt brått på, men skal jobbe på hele veien så får vi se hva det ender opp med”.

 

Siden debuten på A-Landslaget som 20-åring mot Sverige den 05.06.2014, har Emilie pr. i dag spilt 22 kamper med det norske flagget på brystet (Norges Håndballforbunds statistikk).

 

Vi er veldig stolte av å igjen ha Emilie med i Landslagstroppen, og ønsker henne og resten av Håndballjentene lykke til i på samlingen!