Emilie med mesterskapsdebut mot Ukraina – Byåsen

Emilie med mesterskapsdebut mot Ukraina

EM i Kroatia/Ungarn er i gang, og Norge har hatt en god start, med to overlegne seire i de innledende kampene.

Tirsdag kveld møtte de norske jentene Ukraina i Debrechen, Ungarn, og selv med en litt trå start, hadde Norge en 4- måls ledelse til pause, som økte til hele 11 måls seier da sluttsignalet lød. Resultatet ble til slutt 23-34 .

Byåsen er representert med mesterskapsdebutant Emilie Hegh Arntzen, som ble tatt opp i EM-troppen like før Møbelringen Cup i november.  Emilie, som er første års senior, hadde før mesterskapet fått noe spilletid i treningskampene til A-landslaget i juni, samt at hun fikk komme på banen under Møbelringen Cup i Larvik og Oslo.

Tirsdags kveld fikk Emilie også prøve seg på parketten under EM, og dermed har hun debutert i sitt første EM for Norge som A-landslagsspiller. Emilie kom inn i sluttminuttene av kampen, og fikk kun såvidt smake på følelsen av å være på banen, men med de norske supporterne som sang «Seier’n er vår»,  må man kunne tro at det var moro å få prøve seg.

Neste kamp for Norge blir på torsdag mot Danmark. Dette er den siste kampen i de innledende rundene. Norge leder gruppa si med 4 poeng mot Danmarks 3, og vil med seier ha et godt utgangspunkt før mellomrunden begynner. Kampen vises på TV2 fra klokken 20:30.

Vi håper å få sett Emilie mer på banen under EM. Heia Norge!