Emilie scoret i sin første A-landskamp – Byåsen

Emilie scoret i sin første A-landskamp

Fra torsdag 9. oktober var det klart for Golden League i Danmark, hvor det norske landslaget var representert. Byåsen hadde to spillere i årets stall, Maren Gundersen og Emilie Hegh Arntzen.

Maren hadde før turneringen spilt 2 landskamper for Norge tidligere. Hun fikk spilletid i alle tre kampene, og scoret 4 mål i den siste kampen mot Danmark, som dessverre endte i tap for Norge sin del. Resultatet ble tilslutt 26-22 favør Danmark, noe som ga Danmark sammenlagtseieren i årets Golden League, med Norge som nummer 2.

Emilie fikk beskjeden om at hun skulle være med A-landslaget så sent som 2. oktober, kun få dager før det var klart for landslagssamling i Oslo, før videre reise til Danmark og Golden League. Dette ble Emilies første møte med landslaget på seniornivå, og i sin debutkamp på lørdag mot Frankrike, satte Emilie hele 3 mål i nettet. En solid debut, som vi håper å se mer av på banen iført landslagstrøye.

Resultatene fra Golden League

Norge – Brasil: 31-27
Norge – Frankrike: 23-15
Danmark – Norge: 26-22

Nå er Byåsenjentene klare for nye kamper i GRUNDIGligaen, etter en høstferie hvor de fleste har vært på en form for landslagssamling. Første kamp for Byåsen blir allerede på torsdag 16 oktober, da spiller vi borte mot  Tertnes. Kampen sendes på tv2 Sumo klokken 18:30.