En dag igjen – Byåsen

En dag igjen

På lørdag kommer Thüringer HC til Trondheim Spektrum. Kampen blir svært avgjørende for Byåsen.

Det er igjen duket for Champions League i Trondheim når Byåsen tar i mot fjorårets tyske mester, Thüringer HC. Et lag Byåsen slo i sommer under Ladies Cup, 24 – 23, etter at Byåsen lå under 14 – 12 til pause.

Et bra lag

Det er trolig et bedre lag som reiser fra Tyskland i retning Trondheim i dag. Thüringer har åpnet sesongen svært bra i Bundesliga og ligger på toppen av tabellen. Sist kamp de regjerende mesterne spilte var mot Bayer Leverkusen, en kamp de vant 27-23.

Thüringers toppscorer heter Katrin Engel og hittil står hun med 16 mål i Champions Leageue. Kun et mål bak Larviks Linn-Kristin Riegelhuth Koren.

Camilla usikker

Camilla Herrem er usikker til morgendagens toppkamp i Trondheim Spektrum. Under NM-kampen mot Sola sist onsdag måtte venstrevingen gå av banen med en skade i hælen.

Trenger seier

Byåsen er svært avhengig av å vinne denne kampen. Etter to tap mot henholdsvis Midtjylland og Buducnost så trenger Byåsen en seier for å henge med i toppen av gruppen og det gjeve viderespillet.

Publikum i ryggen

Byåsenjentene ønsker publikum i ryggen og derfor håper vi så mange som overhodet mulig tar turen til Trondheim Spektrum i morgen kl. 13.15. Et bra hjemmepublikum er mer avgjørende for kampen enn mange tror.

BILLETTER LØNNER DET SEG Å KJØPE HER!

Benytt sjansen til å få se internasjonal topphåndball! Vi sees i Spektrum!

(Byåsen)