En ekte verdensmester fra Byåsen – Byåsen

En ekte verdensmester fra Byåsen

Helt fra Maren Aardahl var liten har hun spilt sin håndball i Byåsendrakt. Hun har spilt minihåndball og barne- og ungdomshåndball i Byåsen, før hun som 16 åring ble tatt mer og mer inn i Byåsen Håndball Elite. Treningsleir i Tyskland med A – laget var en av hennes første store opplevelser.

Maren har gått den lange veien via knallhardt arbeid og omskolering fra bakspiller til strekspiller. Hun har spilt flere år på landslaget i beachhandball og tatt medaljer med dem. Har også NM gull med Utleira i beachhandball tilbake i 2016.

Det som kjennetegner Maren Aardahl er en enorm lyst til å utvikle seg selv og omgivelsene. Hardt arbeid med alle detaljer og alltid godt forberedt til å gjennomføre alle typer økter, samlinger og kamper, det har betalt seg over tid. Det at hun i dag kan smykke seg med verdensmester i håndball skal hun selv ta mye av æren for. Det ligger ekstremt mye arbeid bak å nå et slikt mål i en alder av 27 år. Det viser samtidig at man ikke trenger å være den aller beste på banen som 17 åring, så lenge man har en indre drive og tålmodighet i sitt eget utviklingsarbeid.

Her er det Maren selv har å si om opplevelsen :

«Desember ble en drømmemåned for meg! Selv om jeg hadde håpet at jeg skulle bli tatt ut, så hadde jeg nok ikke trodd at det skulle være min tur denne gangen. Men det ble det, og i tillegg fikk jeg en mye større rolle enn jeg hadde turt å drømme om. VM var en kjempestor opplevelse, og det skyldes først og fremst jentene på laget og støtteapparatet. De er virkelig verdensklasse! Jeg er stolt over å ha spilt med så mange gode spillere, og selvfølgelig kjempestolt over at vi kunne reise hjem med gullet rundt halsen!»

Vi vil med dette gratulere en ekte Byåsen-verdensmester med et fantastisk gull! Samtidig håper vi det motiver en ny generasjon med trøndere til å fremover jobbe hardt for å nå sine mål.

https://no.wikipedia.org/wiki/Maren_Aardahl