En god opphenting i andre omgang ble lyspunktet – Byåsen

En god opphenting i andre omgang ble lyspunktet

Kampen startet på best mulig måte med en Kristin Loraas Eiriksson som slo et overslag utover i banen og dunket ballen i mål bak Sofie Ege Grønlund i Fana målet . Det svingte litt frem og tilbake og begge lag var bedre fremover enn bakover på banen. Christine Karlsen Alver fikk inn noen susere på under arm mens Byåsen hang seg på med mål fra Teo og Anna Huse . På stillingen 4-4 vinner Byåsen ballen og stuper etter Fana . Kristin Loraas Eiriksson finner en tunnel i midten å Byåsen leder kampen. Fana sitt unge, men rutinerte lag er nå inne i sin tredje sesong i Rema 1000 ligaen. De tar fra da kommandoen i målfesten å snur kampen og går opp i en 6-11 ledelse før Byåsen igjen scorer på nærskudd med Kristin Loraas Eiriksson. Det kladder i Byåsen sitt forsvarsspill som ikke finner løsninger på å stoppe Fana sitt angrep. Det er lite brudd i spillet som gjør at Fana scorer 19 mål mot Byåsen sine 14 i første omgang.

Kristin Loraas Eiriksson spilte en god offensiv kamp mot Fana i går. Flere fine gjennombrudd og ofte bra tempo i ankomstfasen.

Andre omgang starter med at Fana øker til 20 – 15 før Byåsen går inn i sin beste periode av kampen. Anna huse og kant kollega Andrea Holm leverer fremover på banen gjennom hele kampen. Byåsen spiser seg sakte , men sikkert inn på Fana som ikke er like skarpe i starten av andre omgang. Byåsen får heng på Fana og øyner en mulighet til å komme skikkelig inn i kampen. Det står uavgjort 24-24 etter en nydelig kontring med pasning direkte fra Annick Lipman til andrea Holm aune som sikkert setter ballen i mål.

Andrea Holm Aune blir delt toppscorer med Teodora Tomac med 6 mål.

Fana tar timeout . Marie Rokkones Hansen har i denne perioden fått skikkelig fart på skudd armen og spilt seg stort opp fra første omgang. Byåsen gjør en skikkelig opphenting som gjør at stillingen er 26-26 etter halvspilt andre omgang. Derifra og ut styrer Fana det meste og det blir en klar borteseier .

De første femten minuttene av andre omgang svingte det godt av Byåsen. Vant den perioden 12 – 7 . Fana hadde en meget opplagt playmaker som styrte sitt lag godt gjennom 60 minutter Christine Karlsen Alver.

Christine Karlsen Alver her i duell med Caroline Aar hadde en god dag på jobben mot Byåsen å kvitterte 11 mål på 12 forsøk.

Byåsen har ny kamp på søndag borte mot Aker. Laget får ta med seg det offensive å tette igjen bakover , så kan pendelen svinge Byåsen sin vei igjen på søndag.