En litt rusten, men god prestasjon. – Byåsen

En litt rusten, men god prestasjon.

Kampen mot Fana bar preg av at det var litt lenge siden forrige kamp, vi var litt kamprustne.

Vi startet kampen bra, lå ikke under i de første 20 minuttene, derfra og til pause så dro vi bare fra.

Fana fant ikke veien til nettmaskene en eneste gang de 10 siste minuttene av første omgang, mens vi satte 7 baller bak Olivia Nygaard i målet til Fana. Pauseresultatet ble dermed 17-10.

Takket være en del bomskudd, tekniske feil og en god keeper hos gjestene så ble det plutselig spennende igjen. Et kvarter ut i andre omgang så var ledelsen krympet ned til bare to mål, 23-21.

Det står respekt av hvordan jentene snudde trenden, stabiliserte seg og holdt avstanden. De hentet seg inn, tok tilbake momentumet i kampen og sikret seieren 31-28.

De meget viktige poengene ble værende igjen i Trondheim.

Vår BB og toppscorer ble Caro med 6 mål.