En skikkelig slitekamp. – Byåsen

En skikkelig slitekamp.

Å fly sørover for å møte Sola på deres hjemmebane ville bli tøfft. Spesielt nå etter at de tapte for oss ved siste korsvei og etter tap for Fredrikstad for få dager siden.

Før kampen lå vi begge lagene i midtsjiktetet på tabellen, men dette endret seg etter endt kamp i vår meget jevne liga.

Kampen startet jevnt og bølget frem og tilbake, Sola hadde virkelig ikke tenkt å gi oss disse poengene uten at vi skulle slite ordentlig for dem.

Sola ledet knepent etter syv minutter, men Byåsen hang på og nektet Sola å dra fra. Rett før pause kjempet vi oss til ledelse, og beholdt momentum i kampen, men Sola tok en timeout som virket og pauseresultatet ble 13 – 13.

Etter hvilen hadde vi en bra start, vi spilte godt og hadde til tider føringen i kampen. Lagene fulgte hverandre tett frem til det gjenstod 18 minutter. Sola fikk virkelig flyt i spillet sitt, mens hos oss hakket det til tider skikkelig, det gikk 5 minutter uten at vi satte en ball i nettet. Vi lå i denne perioden under med fire på det meste.

Mot slutten av kampen fikk vi tilbake flyten og tok innpå Sola. Vi hadde en god sluttspurt, men klokka gikk for fort og Sola var for gode bakover. Kampen endte 25-23 og førte vår motstander opp på tredjeplass i Rema1000-ligaen.

Denne kampen er nå historie og en god treningsuke venter hjemme i Trondheim. Fokuset rettes nå fremover til neste kamp, borte mot Fredrikstad.