En svært jevn kamp – Byåsen

En svært jevn kamp

FC Midtjylland gjestet Trondheim Spektrum lørdag kveld og det ble en svært jevn kamp.

Det ble en jevnspilt første omgang i Trondheim Spektrum. Lagene fulgte hverandre tett og til pause skilte det bare tre mål. Midtjylland med Gitte Brøgger Led i spissen ledet 11 – 8.

Andre omgang startet der første slapp med en jevn kamp. Etter hvert fikk Byåsen stoppet danskene i forsvar og det gikk hele 20 minutter der danskene kun scoret 1 mål. På det tidspunktet sto det 14 – 16 i favør danskene.

To mål av Byåsen skapte stor spenning i kampen på stillingen 16 – 16 på tampen av kampen. Til stor begeistring for publikum så ble dette en svært spennende kamp til tross for få mål.

Storkampen endte til slutt med et knepent tap for Byåsenjentene, 17 – 19.

Byåsens toppscorer ble Tonje Nøstvold med fem mål. Terese Pedersen ble kåret til banens beste.

Byåsens målscorere: Tonje 5, Marta 3, June 3, Ida 3, Raja 3.