EN TØFF DAG PÅ JOBBEN – Byåsen

EN TØFF DAG PÅ JOBBEN

Da er det ny kamp borte mot Fredrikstad i morgen. To dager med trening er gjennomført før avreise. At gruppa har blitt et sterkt kollektiv føler man på alle økter da det jobbes steinhardt med å holde god kvalitet i alt arbeid.Forberedelser til kamper er gode og satt i system. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.Det virker som om alle vet sine roller og arbeidsoppgaver. Detaljer i lagets spill, og den enkelte spiller leter hele tiden etter muligheter for å skape bedre situasjoner for seg og medspillere. Kollektivet er det som står frem i Byåsen Håndball Elite 2019/20 sesongen. Blir spennende og se hvor sesongen ender. Det starter i morgen kl. 18 00 i Kongsten hallen.

Forsvaret mot Storhamar ble bedre og bedre utover i kampen da alle tok ansvar og jobbet godt både med fot arbeid, prating og i dueller . Ingen tvil om at Caroline Aar sammen med Kallestad gjorde en god figur mot Storhamar.

I morgen tror vi det blir en tøff fysisk kamp der alle muskler må stå i krigen fra første til siste sekund. Det er få lag som har trenings banken til Byåsen Håndball Elite i bagasjen . Vi håper den kommer til sin rett i kampen mot Fredrikstad og ser spendt frem imot kampstart kl. 18 00.

Det ble tid til en bursdags sang og kake i dag .
Frode Bjerkan fylte år i dag. Vi gratulerer med dagen!