En tung dag mot Vipers i Kolstad Arena – Byåsen

En tung dag mot Vipers i Kolstad Arena

Denne kvelden var det duket for årets andre hjemmekamp i REMA 1000-ligaen, og Vipers hadde tatt turen opp til Kolstad Arena.

Det har vært en del endringer i spillerstallen den siste tiden. Når i tillegg Maria Hjertner, som står med hele 21 mål de siste to kampene, dessverre måtte stå over kampen grunnet en liten skade, var det et tøft utgangspunkt for jentene i rødt og blått.

Jamina Roberts setter i løpet av de første sekundene inn kampens første mål for Vipers, og de rykker raskt ifra.
De står i tillegg veldig solid og aggressivt i forsvar, som fører til at Byåsen gjør litt for mange tekniske feil.

Aurora Kjellevold Hatle får kjenne på Vipers tøffe forsvar (Foto: Obelix Barbala)

Det blir mange mål imot, vi får ikke ballen forbi Katrine Lunde, og vi er rett og slett ikke raske nok tilbake, som gir Vipers enkle kontringsmål. Når vi nærmer oss siste tredjedel av 1.omgang ligger vi bak med 8 mål (4-12).

Vi prøver oss en del 7 mot 6, men det satses ikke nok på mål når åpningene er der. Vipers kommer langt frem i banen og lager mange brudd i angrepene våre. Vi får tre mål på rad mot slutten av omgangen, men Vipers snur raskt den trenden etter en timeout.

Vi går til pause til stillingen 10-17.

2.omgang fortsetter omtrent som 1.omgang. Vipers er fremdeles meget påskrudd i forsvar, og har raske og bestemte angrep med høy selvtillit.
Vi blir litt for nølende i angrepene, og er fremdeles ikke raske nok i returløpene.
Etter halvspilt 2.omgang ligger vi bak med 16 mål (15-31).

Vipers beholder komfortabelt ledelsen ut kampen, og avslutter med seier og stillingen 23-39.

Vi takker alle våre tilskuere som tok turen til Kolstad Arena, og for den fantastiske innsatsen i heie-konkurransen vår. Det var virkelig god stemning og liv i hallen!

Vinnerne av kampens heie-konkurranse i aksjon (Foto: Obelix Barbala)

Nå fokuserer vi på neste kamp, som er allerede onsdag 31/1 mot Oppsal.

BB Byåsen: Mathilde Arnstad
Toppscorer Byåsen: Mathilde Arnstad, Dina Klungtveit Olufsen (5)

BB Vipers: Mina Hesselberg
Toppscorer Vipers: Luisa Schulze (8)

FairPlay-prisen: Sofie Winther-Hansen