EN uke til sesongstart! – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

EN uke til sesongstart!

Sett av 9. september til første hjemmekamp mot Larvik!!

Jakten på medalje begynner snart! Med målsetningene 5-3-1 klarte Byåsenjentene en 5. plass i fjorårssesongen. I år er målet en pallplass. Sesongen i sin helhet skal legge grunnlaget for seier og 1. plass i eliteserien sesongen 16/17. Dette blir spennende!

Byåsen starter på bortebane lørdag 5. september klokken 16:00 mot Glassverket. Laget fra Drammen tok 2. plassen i fjorårets eliteserie, foran Byåsen på 5.

Allerede 9. september klokken 19:00 braker det løs på hjemmebane i Trondheim Spektrum, når Larvik kommer til Trondheim! Det blir med andre ord en pangstart på årets serie, da det er lenge siden Byåsen har møtt Larvik så tidlig i sesongen.

Det fortsetter også bra for Byåsen, for i løpet av den første måneden vil jentene møte alle de 4 lagene som kom foran Byåsen i fjorårets sesong. 20. september er det Oppsal på bortebane, og 1.oktober står Tertnes for tur, også denne kampen på bortebane.

Hele terminlisten kan dere se her. Sett av datoene for hjemmekampene våre, og kom støtt Byåsenjentene i jakten på pallplass i årets sesong!