En viktig helg – Byåsen

En viktig helg

I helgen spiller Byåsenjentene Champions League kvalifisering i Skopje, Makedonia.

Tidlig fredag morgen satte jentene seg på flyet i retning Makedonia og hovedstaden Skopje. I år som i fjor skal laget spille Champions League kvalifisering i nettopp Skopje. I fjor spilte jentene tre kamper og de tapte en av de, mot svenske Sävehof. Dermed ble det ingen Champions League sist sesong.

Toppformen

I år derimot, ser det mye lysere ut. Laget har hatt en god sesongoppkjøring og målet var at toppformen skulle prikkes inn til denne helgen. Jentene selv mener de har en god sjanse til å kvalifisere seg i år og formen er det ikke noe å si på. Den er der.

Kan følges på nett

Helgens første kamp spilles lørdag kl. 20.30 mot Britterm Veseli nad Moravou. Kampen kan du følge live på Kamper Online. Byåsen må vinne denne kampen for å gå videre i kvalifiseringen. Hvis Byåsen vinner lørdagens kamp, møter de vinneren av Elda Prestigo og Metalurg. Det oppgjøret spilles på søndag enten kl. 17.30 eller kl. 20.00. Nøyaktig tidspunkt vet man ikke før etter kampen på lørdag.

Dette oppgjøret må også Byåsen vinne for å kvalifisere seg til Champions League. Det er med andre ord annerledes enn i fjor da man hadde gruppespill som avgjorde hvem som skulle inn i Champions League. I år er det et «Final Four» system, altså to semfinaler og en finale.

Tett oktober

Hvis Byåsen klarer å kvalifisere seg blir det en tett oktober på jentene. I tillegg til en seriekamp borte mot Stabæk skal de også spille fire Champions League kamper. Henholdsvis tre på hjemmebane og en borte. Motstandere i gruppespillet blir FC Midtjylland, Buducnost og Thüringer HC. De øvrige kampene skal spilles i november.

Men først må jentene komme seg gjennom helgen og det uten tap.

Byåsens kamp(er) kan følges live her!

byaasen.no følger laget i helgen og vil holde dere oppdatert.

(Byåsen)