Enda en god grunn – Byåsen

Enda en god grunn

Det er flere gode grunner til å få med seg storkampen Byåsen - Larvik.

Det er mye som skjer i Trondheim Spektrum på lørdag. Ikke bare er det årets store håndballkamp når regjerende mester i alt man kan være regjerende mester i, Larvik, kommer på besøk. Men det er også mye annet som skjer.

Mye moro i hallen

Det er duket for en real håndballfest på lørdag. Det blir mye moro i hallen med blant annet giveaways, salg i supportershopen, stands, utdeling av sølvmedaljene, HaiFive & Delfi og mye mer.

RBK-show

I pausen på kampen stiller RBK-gutta opp på banen og gir deg topp underholdning. I tillegg kommer RBKs sjarmerende maskott, Troillongen, og man får kjøpt rimelige billetter til sesongens første kamp på Lerkendal.

RBK kommer til å ha en stand i hallen og viser du frem din billett til Byåsen-Larvik så får du kjøpt en billett til RBKs åpningskamp på Lerkendal (begrenset antall). For kun 100 kroner får du en plass på Lerkendal når Rosenborg sparker i gang årets Tippeliga.
Brann er motstander i årets første seriekamp på Lerkendal søndag 25. mars.

Her kan du se hva Markus Henriksen har å si om lørdagens kamp!

Det lønner seg

Billetter til årets håndballkamp lønner det seg å kjøpe på forhånd. I tillegg til parkering i Trondheim Spektrum så kan man parkere gratis i området rundt Skansen og på Leutenhaven.

Gå ikke glipp av denne fantastiske muligheten og ta turen til Trondheim Spektrum du også!

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER!