Enda en verdensmester – Byåsen

Enda en verdensmester

Byåsens mangeårige venstreback Ida Alstad skriver ny kontrakt for klubben.

Sist søndag kunne vi melde at Camilla Herrem tar to nye år i Byåsen. På onsdag meldte også Inga Berit Svestad at hun signerer ny kontrakt. I dag kan vi igjen gledelig meddele at enda en verdensmester tar to nye år i Byåsentrøya.

Ida Alstad skriver under en ny 2-årskontrakt med Byåsen. Dermed blir Ida den tredje spilleren som på under en uke forlenger sin kontrakt med klubben. Den nybakte verdensmesteren har vært i tenkeboksen en stund, men tok i går avgjørelsen. Byåsen er den beste klubben for henne i dag.

– Jeg har vært i Byåsen i en årrekke og jeg vil gjerne være her når vi nå tar steget opp, sier Ida Alstad til byaasen.no

– Vi har et bra opplegg på gang og vi er i ferd med å ta steget opp. Vi skal være å regne med i europatoppen i årene fremover, sier Ida videre.

Ida har vært førstevalget på venstrebackplassen i Byåsen en stund nå og har for alvor etablert seg på landslaget. Den nybakte verdensmesteren er en ekte Byåsen-jente da hun er oppvokst på Byåsen og aldri har spilt for en annen klubb.

Hva synes du om at Ida Alstad forlenger med Byåsen? Gi din kommentar i feltet under.

(Byåsen)