ENDELIG hjemmeseier! – Byåsen

ENDELIG hjemmeseier!

Etter en tung start på sesongen, var det et veldig sultent Byåsenlag som gikk på banen søndag. Stabæk fikk tidlig kjenne på kroppen at trønderjentene hadde mye å komme med, til tross for dårlige resultater i starten på sesongen. Fra start og helt inn dominerte Byåsen, og dro i havn en overlegen seier med 39-26 favør Byåsen.

«Etter en frykdelig dårlig kamp mot Skrim på onsdag, vhar jentene veldig revansjelystne mot Stabæk. Jeg synes jentene viste en fantastisk lagmoral fra starten, der vi fikk satt ett solid, agressivt, og godt forsvar, med gode målvakter bak. Dette førte til at stabæk fikk problemer med å sette sjansene sine. Etterhvert som vi fikk i gang angrepsspillet, og ankomsten vår i 1. omgangen, ble vi vanskelig å stoppe. Jeg synes vi gjøre en veldig bra førsteomgang. Andreomgangen fortsetter som førsteomgang, godt og solid forsvar med redninger bak, som gjør at vi får kontringer og lette mål. Synes vi spiller klokt og fornuftig i angrepet, som igjen gir oss fine mål. Jentene skal ha all ros for den kjempeinnsatsen de la ned i kampen i dag, noe alle trenerne er stolte av å være en del av. Nå håper vi at vi kan forstette i samme spor i Cupen hjemme mot Skrim førstkommende onsdag, der revansjelysten er veldig stor etter tapet vi hadde mot dem sist onsdag.» – Assistenttrener Ståle Grønseth.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og allerede på onsdag 1. oktober er det ny kamp. 4 runde i NM i Trondheim Spektrum mot Skrim Kongsberg, kun 1 uke siden tapet mot dem på bortebane. Møt opp du også, og hei frem jentene til enda en hjemmeseier!