Energi til Byåsen – Byåsen

Energi til Byåsen

NorgesEnergi går inn som sponsor for Byåsen!

Den nye avtalen gjøres gjeldende fra 1. juli 2017 og strekker seg over fem år. Den gjør NorgesEnergi til sponsor for Byåsen som ser frem til et langt og fruktbart samarbeid.

I tillegg har NorgesEnergi gått inn som sponsor i sju andre klubber i Grundigligaen, hovedsamarbeidspartner til NTH, i tillegg til forbundspartner for NHF.

Samarbeidsavtalen er rikholdig, og spennende konsepter skal rulles ut etter sommeren.

– Avtalen med NorgesEnergi vil være viktig for Byåsens sportslige utvikling og et bidrag til at vi når våre målsettinger, sier Daglig leder Byåsen, Mona Ulvin.

NorgesEnergi, landets ledende lavprisaktør, gleder seg til å bli bedre kjent med Byåsen og ser frem til et langsiktig og spennende samarbeid.

Dette samarbeidet vil gi klubben sponsormidler og gode muligheter til å skape enda større inntekter de nærmeste årene. Klubbens supportere, medlemmer og bedriftsnettverk kan enkelt støtte klubben gjennom nye og spennende konsepter sier Sonja Waaland, Sponsoransvarlig i NorgesEnergi.

NorgesEnergi blir også en av Norsk Topphåndballs viktigste partnere, og vil med synlighet, aktivisering og ikke minst gjennom kommende konsepter bli en meget god bidragsyter til håndballen.

Avtalen med NorgesEnergi vil også være viktig for utviklingen og produksjonen av sendingene på handballtv.com, og vil dermed bidra til at publikum kan følge sine favoritter når man ikke har anledning til å se kampen i hallen, sier daglig leder i NTH Hein Barthold.

Kontaktinfo:

NorgesEnergi: Sponsoransvarlig Sonja Waaland, tlf. 45021133

Byåsen: Daglig leder Mona Ulvin, tlf. 92487100