Et fantastisk kick off gir oss en god følelse før søndagens serieåpning – Byåsen

Et fantastisk kick off gir oss en god følelse før søndagens serieåpning

Vår nye visuelle identitet ble presentert sammen med våre flotte spillere og en ny og meget flott drakt.

Vi er stolte og glade over alle de positive tilbakemeldingene vi fikk på kick off onsdag 30. august. Det koker i administrasjonen nå før seriestart så derfor en litt sen oppdatering av begivenheten på onsdag.

 

Noen av de positive tilbakemeldingene vi fikk:

-Jeg er kjempeimponert over opplegget! Både ny profil, opplegg og gjennomføringen var veldig proft! Viktig å fremstå slik dere gjør overfor oss som samarbeidspartnere, men kanskje viktigere: overfor spillerne. De må føle en stolthet og ikke minst at de er en del av noe stort! Dette lover bra for en flott sesong. Vi går for medalje!».

 

-Takk for at vi fikk delta på en fantastisk Kick-off. Proft på alle mulige måter. Det dere viste i dag, det er ei vinneroppskrift. Kjempeartig og Helhjertet!»

 

Vi hadde et fantastisk kick off før sesongstart med spillere, trenere, støtteapparat og sponsorer. Der ble også vår nye visuelle identitet presentert med ny logo, grafisk design, foto og film – tusen takk til Oxygen Design & Art Work og LYKT for en strålende jobb. Den nye åpningsfilmen har høy gåsehudfaktor – det er bare å glede seg til søndag! Det gjør i alle fall vi.

 

Kampen spilles søndag 3. september k. 18.00 i Trondheim Spektrum.

Billetter til kamp og sesongkort får du kjøpt her:

https://byaasenhandball.hoopla.no/sales