Et helhjerta Byåsenakademi for alle – Byåsen

Et helhjerta Byåsenakademi for alle

Det har vært et år fylt med mange nye bekjentskaper som har vært med og gjort det første året til en meget spennende og artig reise. Det er tre vesentlige ord som skal forklare Byåsenakademiet: ENTUSIASME – MOTIVASJON – UTVIKLING.

Det handler om å gi muligheter til alle som har lyst på besøk eller kommer på besøk på et av våre tilbud. Det er heller ingen fasit på hva våre tilbud skal være. Vi skal leve med markedet og tilpasse oss det som til en hver tid er ønsket av klubber, lag, enkeltspillere og eksterne samarbeidspartnere. Vi sitter absolutt ikke på noen slags fasit på hva som er mer eller mindre riktig å gjøre. Det er veldig viktig for oss at vi alltid skal gjøre vårt beste, så de vi møter blir fornøyde.

 

Vi har ikke et geografisk nedslagsfelt med grenser. Hvem som helst har mulighet til å få oss på besøk eller bli en del av våre faste tilbud. Vi har allerede reist langt, og har en travel høst foran oss med flere langturer som vi gleder oss enormt til! Det å bli kjent med nye klubbmiljø og se alle de håndballglade barna, ungdommene og voksne er enormt motiverende og gir oss masse energi til å utvikle Byåsenakademiet videre.

Frukt smakte godt etter økt i Rennebu

 

150 glade Bjugninger på vei til Byåsen Håndball Elite

Malvik G05\06 ble slitne etter en økt med høyt tempo og duellspill. Gutta var meget godt fornøyd med økten.

Det å bli trent av sine forbilder på Håndballcamp er med å motiverer unge spillere til videre innsats.

 

Reise og ukentlige tilbud

I august/september skal vi på langtur til Aure Idrettslag, Sykkylven Idrettslag, Sandessjøen Idrettslag og Storkmarknes Håndballklubb. Vi gleder oss!

I Trondheim vil vi ha faste ukentlige tilbud, så lenge det er etterspørsel og behov. Vi utvider tilbudet litt for å se om vi kan få plass til flere årsklasser og typer tilbud. Passerer vi 10 påmeldte på morgentrening onsdag og mini lørdag, starter vi opp tilbudet.

HÅNDBALLFREDAG (Nidelvhallen) – Fast tilbud i Trondheim fra 3. august.

  1. 17 – 1800 ÅPEN TEKNIKK  J/G 07-08
  2. 18 – 1900 ÅPEN TEKNIKK  J/G 05-06
  3. 19 – 2030 ÅPEN TEKNIKK + PT TEKNIKK J/G 04-03-02

( PT TEKNIKK påmelding 8 uker )

 

MORGEN TRENING (Nidelvhallen)

Påmelding 8 uker  ONSDAG

  1. 0600 – 0730  STYRKE – SKUDD

MINI LØRDAG(Nidelvhallen) 

  1. 0730 – 0830 J/G 08-09 -10

Fredagstrening med Byåsen sin hovedtrener, Roger Kvannli.

 

Vi har allerede flere Klubb Weekend besøk klare i August/September. Flere lokale klubber i og rundt Trondheim har bestilt oss i oppstart å vi skal selvsagt ha Håndball Camp på Steinkjer i Desember. Vi er  på alle hjemmekamper med Byåsen Håndball Elite med egen stand. Ta kontakt eller avtale et møte i forkant av kamp. Vi er til for dere og gleder oss til å treffe alle de vi har blitt kjent med og helt nye bekjentskap igjennom sesong 2 med Byåsenakademiet.

 

Alle våre tilbud finner du inne på Byåsenakademiet her på Byaasen.no eller på Byåsenakdemiet på Facebook. Har du og ditt lag/klubb eller bare du ideer og tanker om å få til noe sammen. Ta kontakt med vår egen Håndball Inspirator Asgeir Hatlen på telefon 45967751, Messenger på FB eller send mail til asgeir@byaasen.no

 

Ha en fortsatt fin sommer !

 

(Skrevet av Asgeir Hatlen)