Et minne for livet! – Byåsen

Et minne for livet!

For noen uker siden hadde vi en konkurranse på vår Facebook-side hvor to heldige vinnere kunne være med Byåsen Håndball Elite på kampforberedelser og bortekamp i Molde. Det var to flotte jenter fra Klæbu som vant og de har skrevet litt om hvordan de opplevde disse to dagene.

Hei!

Vi var så heldig å få være med Byåsen håndball elite på både forberedelser til kamp, trening og på bortekamp!

Alt startet med at vi vant en konkurranse som vi hadde meldt oss på via Facebook😊og den 10. April, ble vi med og så på videoanalyse av Molde. Etter det så var det trening, som var veldig artig med mange fine øvelser som vi kan ta med oss videre! Alle spillerne var utrolig hyggelige og inkluderende, som gjorde det ekstra artig å være med på trening! På treningen fikk vi hver vår Byåsen t-skjorte og 3t-vannflaske.

 

Neste dag, ble vi med de på bortekamp mot Molde. Turen tok ca. 4 timer pluss en liten stopp for å spise.

Da vi kom fram var det to timer til kampstart, så vi gikk ut en tur til en fotballbane som lå rett ved siden av hallen og spilte nullsprett sammen med noen på byåsen😊

 

Før kampstart fikk vi være med inn i garderoben for å være med på peptalken deres, og det fikk vi også være med på i pausen.  Og etter en jevn kamp vant Byåsen tilslutt med stillingen 34-26💪

Dette har vært en veldig artig og minnerik opplevelse og vi takker BHE for at vi fikk være med de på kampforberedelser og bortekamp. Vi har lært veldig mye om hvordan Byåsen spillerne trener, spiser og forbereder seg til kamp, både fysisk og mentalt. Vi har også lært hvor godt samhold de har og hva det har å si for deres trivsel på laget.

Dette er helt klart et minne for livet!

 

Tusen takk til alle i Byåsen Håndball Elite (både spillere og støtteapparat) for at vi fikk være med på denne fantastiske opplevelsen!

 

Hilsen Kjersti & Malene💕