Et steg nærmere sluttspillet. – Byåsen

Et steg nærmere sluttspillet.

Ravens var som kjent motstanderen onsdag 22. februar, en meget viktig kamp da kun målforskjellen skilte oss på tabellen før kampen.

Vi startet kampen meget bra, etter drøye kvarteret spilt så ledet vi med 6 mål. Dina var viktig, hun viste meget god kvalitet begge veier og spilte fra start av en god kamp. Vi spilte bra i både forsvar og angrep, samtidig slet Ravens med å finne ut av våre distanseskudd og tok dårlig vare på målsjansene sine. Når da i tillegg Helle hadde en god del fine redninger og et skudd på åpent mål som gikk inn, ble det vanskelig for Ravens å stå i mot.

Når vi var 1 minutt inn i andre omgang så ledet Byåsenjentene med 7 mål. Så skjedde det noe, forsvaret til Ravens tok seg opp og de satte også fart forover. Maja Muri, satte den ene ballen etter den andre og endte som kampens toppscorer med 11 nettkjenninger. Ledelsen vår krympet og 18 minutter ut i andre omgang så viste tavla, 26-24. Vi gav aldri fra oss ledelsen, kampen endte 32-28.

Med denne viktige seieren så er vi et skritt nærmere sluttspillplass, og forlater Ravens under streken.

BB Byåsen: Dina

BB Ravens: Maja Muri

Solgte billetter: 656.

«Ane Mällberg er klar på at Ravens på ingen måte har gitt opp håpet om å plassere seg inn blant de åtte beste i Rema 1000-ligaen. -Vi har flere kamper å spille og det er tett om poengene. Vår oppgave er å ta med det vi gjør bra i forberedelsene som kommer.»

(Tekst hentet fra Ravens egen hjemmeside.)

Så dette er på ingen måte avgjort, de gir seg ikke, men det gjør heller ikke vi. Spenningen kommer til å leve helt til siste seriekamp, så får vi telle opp til slutt.

Kari Aalvik Grimsbø 19/2-23 sitat: «Vi har en viktig jobb og gjøre, og den må vi gjøre sammen.»

Vi har to hjemmekamper igjen i ordinært seriespill, disse kommer til å bli meget viktige og spennende. Her ligger det virkelig underholdning i lufta. Nå må alle med et bankende trøndersk håndballhjerte kjenne sin besøkelsestid, kom og hjelp jentene i jakten på en sluttspillplass.

Billettsalget til kampen mot Fana 15. mars åpnes torsdag 02/03-23, klokken 15.00.