Et stort talent gir seg! – Byåsen

Et stort talent gir seg!

Går nye veier.

Marte Nygård Pederesen har i lengre tid vært et tema i håndballen i Trondheim. Hun har dominert i aldersbestemte klasser for Byåsen Bredde og var med på landslag. Mange har fulgt med henne og «ventet» på at hun skulle «komme tilbake». Grunnet lengre tid sykdom forteller Marte at muligheten for å fortsette å spille håndball er veldig liten. Marte uttaler «Jeg har derfor klart å delvis slå meg til ro med tanken at jeg dessverre må slutte med håndball.  Jeg synes det er synd at jeg ikke har klart å innfridd og bidra på den måten jeg hadde ønsket både i fjorårssesongen og denne sesongen. Uansett vil jeg takke Byåsen Håndball Elite for muligheten dere har gitt meg, og ønsker dere lykke til med videre satsning!» Hun flytter nå til Bergen for å studere ved Norges Handelshøyskole.

 

Styreleder Oddvar Aardahl vil takke Marte for at hun har deltatt i «Elite-gjengen» i to vanskelige år for henne. Og uttaler at dette er TÆL i praksis!

 

Vi i Byåsen Håndball Elite ønsker Marte lykke til med studiene og det nye livet i Bergen, og håper å se henne igjen på kamper og kanskje treninger når hun er i Trondheim.