ET HELTENT BYÅSEN – Byåsen

ET HELTENT BYÅSEN

I mellomjula har Byåsen Håndball Elite trent godt og på siste dag var det på nytt duket for en tøff treningskamp mot et fysisk robust G16 lag i fra Stjørdals – Blink. Det ble fort klart at her ønsket våre spillere å krige til seg situasjoner i angrep og takle i forsvar.

Julie setter spillet flankert av Kristin Loraas , Marie rokkones Hansen og Mathilde Arnstad på strek.

Det ble meget jevnt i første omgang der Byåsen dro i land en knepen 12 – 11 seier . Byåsen startet best, mens guttene snek seg gradvis mer innpå i slutten av omgangen. Andre omgang ble litt som den første. Meget godt spill med tekniske samspill og duell satsinger som satt godt. Det ble tøffere taklinger begge veier. Tydelig at begge lag nå var blitt varme i trøya. Byåsen tok omgangen 14 – 10. Tredje og siste omgang startet veldig jevnt, men litt ut i omgangen ble Stjørdals – Blink litt slitne. Vi vet at de har hatt en tøff trenings jul som de sikkert begynte å kjenne litt på. Byåsen holdt trykket gjennom hele omgangen og fikk brukt alle spillere godt gjennom hele kampen. Dette er trening som gir masse til våre spillere , sier Atle Oliver Johansen. Begge lag får godt utbytte av slik trening.

REMA 1000 Akademiet hadde åpen trening for 12 -14 åringer som fulgte godt med under treningskampen.

Caroline Aar og Mathilde Arnstad var strek duo på denne kampen. Det kan fort bli de som reiser til Storhamar på Torsdag. Samarbeidet ser ut til å fungere veldig godt da Caroline Aar er flink til å gi Mathilde som er ny i troppen god veiledning på avtaler og plassering i de type spill Byåsen ønsker å spille. Det ser ut som om Mathilde Arnstad har har funnet sin plass i spillertroppen å viser på trening og kamper at hun har tenkt å slå i fra seg. Det som også var veldig gledelig i denne treningskampen var å se at flere av de yngste virket lette, pigge og uredde å tok mye plass når de var på banen. Det lover godt for Byåsen både på kortsikt og langsikt.