ET VIKTIG BORTEPOENG – Byåsen

ET VIKTIG BORTEPOENG

Vi kunne ikke se kampen da det ikke var nett i Haukelandshallen. Byåsen Håndball Elite fikk med seg et poeng fra Bergen. Det sto 12 – 13 til pause og Byåsen hadde god kontroll på kampen før Tertnes kom foran for første gang i 2.omgang på stillingen 22-21 med ni minutt igjen av kampen. Julie Bøe Jakobsen utlignet til 24 -24 med et minutt igjen å spille. Det er fortsatt 4 poeng ned til Tertnes og 5 poeng ned til Molde med likt antall spilte kamper.

I dag går Byåsen Håndball Elite inn i nye forberedelser til Søndag på hjemmebane mot Fana kl. 18 00 i Trondheim Spektrum. Det er det laget som har gitt Byåsen Håndball Elite størst utfordringer denne sesongen og påført Byåsen tap i serien og cup. Vi håper at flest mulig kommer i hallen Søndag for å støtte Byåsen Håndball Elite som har mulighet til å få medalje i årets Rema 1000 Liga.

Alver har et godt blikk for spillet som resten av Fana laget nyter godt av.

Fana har et ungt lag med playmaker Christine Alver, Celine solstad, Oda Cathrine Lunne Mastad og Sofie Ege Grønlund i spissen. Fana har et godt kollektiv som ofte får med seg motstander i sitt tempo og på sine vilkår. Det blir spennende å se hvordan vårt trener team velger å møte Fana Søndag. Den jobben starter på trening i dag.

Atle og Frode fikk justert laget bra etter Follo kampen. Et poeng mot Tertnes er et godt resultat.