Europaeventyret over – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Europaeventyret over

Til tross for en flott innsats i gruppespillet, ble danske Viborg HK dessverre for sterke i kveldens avgjørende kamp i gruppespillet i EHF Cup! Danskene slår følge med tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK til finalerunden.

Før kveldens oppgjør, hvor Byåsen måtte ha poeng for å sikre seg kvartfinalebillett, lå Byåsen på en delt 2. plass med Viborg med 6 poeng, etter 3 seire og 2 tap.

Jentene startet gruppespillet med seier på bortebane, 22-24, mot polske Vistal Gdynia. I årets første cuphjemmekamp ble det tap mot nettopp Viborg med sluttsifrene 21-28. Årets andre tap, 30-28, kom på bortebane mot tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK mens vi slo tyrkerne 26-24 på hjemmebane. Storseieren 41-19 over polske Vistal kom på hjemmebane i Stjørdalshallen første helgen i februar.

Med tap i kveldens kamp er dermed Europaeventyret over for denne gang. Men vi er virkelig stolte av innsatsen til jentene våre ute i Europa! Vi har vist at vi kan hamle opp med de beste i Europa, og ser allerede frem til neste Europatog!

Gratulerer med flott innsats jenter!

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)