Fadderbarn i Gambia – Byåsen

Fadderbarn i Gambia

Guro Rundbråten har gjennom en årrekke hatt fadderbarn i Gambia gjennom organisasjonen Butterfly Friends.

Nå oppfordrer hun flere til å bidra.

Butterfly Friends er en frittstående og upolitisk organisasjon, med et nært samarbeid mellom styret, fadder, medlemmer og familiene i Gambia som Butterfly jobber med.

Alt arbeid skjer på frivillig basis og organisasjonen har som formål å bidra til gjensidig utvikling og forståelse gjennom vennskap. 

Butterfly startet sitt arbeid i Gambia i 2002 og i løpet av disse ti årene er seks skoler og et helsesenter blitt bygget. I dag drifter Butterfly seks skoler med 1800 elever i alderen fire til fjorten år som får fri skole og varm mat hver dag. På helsesenteret får over 16.000 mennesker behandling hvert år.

Guro har gjennom en årrekke hatt sitt eget fadderbarn i Gambia gjennom denne organisasjonen og nå håper hun og Butterfly Friends at flere kan bidra. 

Flere måter å hjelpe på

Det er flere måter du kan hjelpe på. Du kan enten bli en fadder, kjøpe andelsbrev, gi gave i form av mat eller gi et gavekort. Mer om det kan du lese her.

Byåsen har de siste sesongene bidratt med klær og sko som har kommet godt til nytte og oppfordrer nå enda flere til å bidra.

Du kan lese mer om Butterfly Friends og hvordan du kan bidra ved å klikke her!