FANA KODEN KNEKT I KVELD! – Byåsen

FANA KODEN KNEKT I KVELD!

Endelig klarte Byåsen Håndball Elite å ta innersvingen på Fana.

1.Omgang

Byåsen Håndball Elite hadde bestemt seg å kjørte med full trøkk fra første ballkast å gikk etter Fana med alt de hadde. Det resulterte i 10 – 3 ledelse etter 17 minutt av 1.omgang. Kombinasjon godt forsvar, Annick Lipman og hurtig fremoverrettet håndball fungerte meget godt. Dette er noe av det beste Byåsen har levert i ankomst spill . Det blir jevnere i siste halvdel da begge lag gjør noen bytter. Den neste perioden knapper Fana innpå , så lagene går til pause med 13 – 10 fordel Byåsen til pause.

Anført av Julie Bøe , Caroline , Kallestad, Patty og Astrid dundret Byåsen ut av blokkene fra start. Teodora satt en straffe i denne perioden. Dette var festhåndball !

2.Omgang

Byåsen kjørte på å gikk raskt opp i en 16 – 10 ledelse . Anført av en kvikk og opplagt Annick Lipman hadde Byåsen full kontroll på kamp utvikling. Vi fikk se bredden i troppen med en Marie Rokkones Hansen som kriget seg inn i kampen. Våre to yngste Mathilde Arnstad og Kristin Loraas fikk viktig erfaring på toppnivå. Caroline Aar spiller stadig på et høyere nivå både fremover og bakover på banen. Det var to meget godt fornøyde trenere som smilte lurt til hverandre etter kampslutt. Dette var viktige poeng i kampen om å henge med helt i toppen. Lite tvil om at Byåsen Håndball Elite er i god utvikling som lag og at enkeltspillere tar nye nivå i sitt spill.

Astrid Holstad var tilbake i godt slag med flotte mål . Hun ble i dag kåret til kampens beste spiller. FOTO: Lykt Foto&Film

Nå skal Byåsen Håndball Elite ha en god trening uke før de reiser til Gjerpen på Søndag. Gratulere til spillere, trenere og støtte apparat for en meget godt gjennomført hjemmekamp i dag!