Fantastisk seier i en «rysare» av en kamp – Byåsen

Fantastisk seier i en «rysare» av en kamp

Endelig er Grundigligaen i gang igjen, og Byåsen innleder det nye året med seier i en tøff bortekamp mot Rælingen. Det er bare å glede seg til førstkommende onsdag da Sola kommer til Trondheim Spektrum.

Rælingen lå før kampen et par plasser og tre poeng bak Byåsen, og det skulle bli en dramatisk kamp om poengene.

Hjemmelaget innledet kampen godt, og deres toppscorer Andrea Hansen var vanskelig å hanskes med. I en ekstremt målrik førsteomgang, kunne hjemmelaget Rælingen, gå til pause med 18-15 ledelse.

I andre omgang traff Byåsen bedre med forsvarsspillet, og lagene fulgte hverandre tett, med Rælingen foran 24-21 på det meste.

En mesterlig sluttspurt ga ledelse 27-25 til våre jenter, men det var ennå ikke over. Med ett minutt å spille, på stillingen 27-27 løper Maria Hjertner inn vinnermålet til 28-27.

Kristin Venn viser at hun har brukt spilleoppholdet godt, og gjør 7 mål fra venstre kant.

Med seier ligger Byåsen på 4. plass, med en kamp mindre spilt enn lagene over. Det blir en beinhard kamp om medaljene, hvor hele 7 lag er innvolvert, ikke minst Byåsen.