Fantastisk statistikk – Byåsen

Fantastisk statistikk

Kveldens kamp blir sammen med returoppgjøret i Trondheim på søndag, sesongens viktigste kamper for Byåsen.

Man skal langt tilbake i tid for å finne sist gang Byåsen tapte mot Stabæk. I løpet av de siste 10 årene har ikke Stabæk vunnet en eneste gang. I løpet av de siste årene har flere Stabækjenter ytret sitt sterke ønske om å slå nettopp Byåsen og når det i tillegg er Champions League muligheter på spill, da kan det fort bli noen tøffe oppgjør mellom lagene.

Sesongens viktigste

Dagens kamp blir sammen med søndagens returoppgjør her i Trondheim Spektrum, sesongens viktigste kamper for Byåsen. Hvis Byåsen vinner sammenlagt og går til finalen i Sluttspillet sammen med Larvik, da er Byåsen sikret Champions League kvalifisering til høsten. Skulle derimot Storhamar slå Larvik over to kamper og gå til finalen, da må Byåsen vinne finalen for å ha muligheter til Champions League spill.

Det er med andre ord ikke serien som avgjør hvem som får plass i kvalifiseringen til Champions League neste år. Det er det disse to, kanskje fire, kampene som gjør.

Sterk i troen

Byåsenjentene er sterke i troen og har trent godt den siste tiden. Også i påsken har det blitt lagt ned store treningsmengder. Trener Valery Putans mener også at Byåsen bør gå til finalen, men at det fort kan bli tøft.

– Statistisk sett bør dette gå veien for oss. Men så er det nå slik at kampene må spilles først og alt er mulig. Stabæk består av unge, talentfulle spillere og de har en del sesonger sammen nå. De begynner å bli veldig godt samspilt og vi skal ikke undervurdere de, sier Putans.

Slik spilles Sluttspillet 2012

Byåsen – Stabæk har avkast kl 18:00 i Nadderudhallen i dag. Samtidig er det avkast mellom Storhamar og Larvik i Prestrudhallen. Retuiroppgjøret mellom Larvik og Storhamar spilles lørdag 14. april kl 19:00 i Arena Larvik. Returkampen mellom Byåsen og Stabæk spilles førstkommende søndag kl 18:00 i Trondheim Spektrum.

Hvis Byåsen og Larvik går videre til finalen i årets Sluttspill så spiller Byåsen hjemmekamp onsdag 25. april og returkamp i Arena Larvik lørdag 28. april. Hvis Byåsen og Storhamar går videre til årets finale så spiller Byåsen bortekamp onsdag 25. april og hjemmekamp lørdag 28. april.

Dagens semfinaler kan du følge her!

Klikk her for å kjøpe billetter til BYÅSEN – STABÆK søndag 15. april kl 18:00