Farlig nær seier – Byåsen

Farlig nær seier

Byåsen kjempet mot Larvik, men tapte med tre til slutt.

Det ble en svært spennende kamp i Larvik Arena hvor Byåsenjentene fightet i hele 60 minutter. Til pause sto det 12-15 i Byåsens favør i en omgang hvor jentene spilte tøft og kompromissløst i forsvar. Marta Tomac kom inn i 2.omgang og gjorde sine saker svært bra, både som avslutter og med samspill med Byåsens strekspiller, June Andenæs.

Det ble litt tammere start på 2.omgang, med en del tekniske feil som Larvik utnyttet maksimalt og etter få minutter sto det 16-16 på tavla.

Byåsen ga seg aldri i denne kampen, og Byåsens viste lagmoral og at de har tatt et langt steg nærmere Larvik.

Ida spilte kun de siste 10 minuttene.

Med rettferdig dømming kampen ut kunne Byåsen vunnet kampen, sier en oppspilt Torbjørn Balstad fra Larvik Arena.Samtlige tvilstilfeller på slutten av kampen går i Larviks favør, etter påvirkning av dommerne av Larviks trener Ole Gustav Gjekstad, gjennom store deler av kampen.

Marta Tomac ble kåret til Byåsens beste i kampen.