Feir kvinnedagen med kvinnekamp i Trondheim Spektrum 8. mars kl 18.30 – Byåsen

Feir kvinnedagen med kvinnekamp i Trondheim Spektrum 8. mars kl 18.30

Byåsenjentene inviterer til håndballfest på en viktig dag for alle kvinner. Ta på deg noe rødt, møt opp til kamp og vær med og hei jentene fram til seier.

På kvinnedagen 8. mars skal BHE måle krefter mot Stabæk og håpet er å komme seirende ut av dagen. For Stabæk står det om å overleve i GRUNDLIGligaen og for Byåsen står det om medalje. Det blir en kamp med kvinner, for kvinner og for kvinners ære.
Å feire kvinnedagen på denne måten er Byåsen håndball Elite stolt over. Det å kunne invitere til fest og vise frem kvinnehåndballen og de prestasjoner vi har fått til over tid betyr mye for oss. Spesielt på en dag som dette.

Byåsen ligger før kampen på en fjerdeplass og har mye å bevise.
Etter en sterk seier på bortebane mot Storhamar, håper vi å kunne by på nok en spennende og innholdsrik kamp hvor vi kan vise gode sportslige prestasjoner.

For oss i Byåsen er det viktig å få fram vårt budskap. Våre verdier er Tøff Ærlig Lagånd. Vi er jenter som er stolte over å få representere Trøndelag og Byåsen, GRUNDIGligaen og kvinnehåndball. Så på onsdag skal vi møte Stabæk med TÆL!

http://www.ticketmaster.no/event/byasen-elite-stabaek-billetter/508397