Det ble sølvfeiring – Byåsen

Det ble sølvfeiring

Det ble et jevnt og spennende oppgjør i Trondheim Spektrum da Byåsen sikret seieren mot Tertnes fra Bergen , med minst mulig margin.

Byåsen startet fantastisk og ledet 5-0 etter 8 minutter, men så våknet Tertnes og hentet inn ledelsen med 5 strake scoringer. Resten av omgangen var jevnspilt og lagene gikk til pause på stillingen 11-11.

I andre omgang fulgte lagene hverandre som skygger igjen og byttet på ledelsen. Tilslutt var det våre jenter som kunne juble for sølvmedalje i seriespillet, men to runder igjen å spille.

Terese Pedersen var igjen den store spilleren for Byåsen. Hun stenger buret sammen med forsvaret og 18 mål bakover er absolutt godkjent.

– Vi har det igjen vanskelig fremover, men så lenge vi scorer flere mål enn dem så skal vi være fornøyde, gliser Terese.