DET BETYR ALT Å LYKKES I REMA 1000 LIGAEN ! – Byåsen

DET BETYR ALT Å LYKKES I REMA 1000 LIGAEN !

REMA 1000 Ligaen på damesiden har sjelden vært mer jevn i toppen enn den er akkurat nå . Under Vipers kjempes det en knalltøff kamp om medaljer, posisjon til sluttspill og muligheter for Europa Cup 2020.

Teodora Tomac er klar for å kjempe om poeng i 2020
Foto: Robert Magnussen / NidarosFoto

Byåsen Håndball Elite ligger på en sterk tredje plass. Storhamar , Tertnes er klare favoritter til å kapre Sølv og Bronse . Det er også et par andre lag som biter godt fra seg og det er Aker , Fredrikstad og Molde. Molde som mest sannsynlig kommer til å ha en enda bedre andre halvdel av sesongen. Det blir en knalltøff oppgave for Byåsen Håndball Elite å beholde posisjon i serien.

REMA 1000 LIGAEN halvveis :

I den forbindelse ønsker Byåsen Håndball Elite tilby en Kamp pakke der alle fem hjemmekamper i 2020 kan bli dine for kun 200 kroner. Våre spillere og trenere ønsker seg mest av alt det Trønderske håndball publikum på sine hjemmekamper. Det er ingenting som motiverer mer enn å ha dere i ryggen.

Med vår verdens mester Annick Lipman i buret, et hardt arbeidene forsvar og en løpsmaskin som Julie Bøe Jakobsen i front håper vi at det Trønderske håndball publikum tropper opp i Trondheim spektrum å gir Byåsen Håndball Elite all støtte i kampen om toppplassering. Dere betyr alt!

I Byåsen App finner du sesong billetten «Julekampanje » som du kan kjøpe til deg selv eller gi i Julegave til noen håndballfrelste du kjenner. du kan også ta direkte kontakt på telefon 95281794 eller send mail til kristin@byaasen.no for spørsmål.