Final8!!!! – Byåsen

Final8!!!!

Onsdag kveld møtte vi siste hinder på veien mot Final8. Det var kvartfinale, med Molde som motstander. Etter de siste sportslige resultatene og spesielt braktapet i Molde tidligere i høst gikk vi kanskje ikke på banen som favoritter, men ingen vinner er kåret før kampen er spilt.

Etter en drømmestart for vår del tar Molde i 12. minutt, timeout på stillingen 9-4. Kampen fortsetter litt i samme spor og vi går til pause med en ledelse på tre mål, 15 – 11.

Etter pausen kom Molde best i gang. I 11. spilte minutt assisterer Mona Obaidli, Anastasija Marsenic, og de kontrer inn 19 – 19. For første gang i kampen ligger lagene nå likt.

Når det gjenstår drøye 10 minutter banker Kjerstin Boge Solås inn et distanseskudd og vi leder 25 – 22. Vi begynner å tro, ikke bare håpe at ledelsen skal holde helt inn.

Det fortsetter å være en nerve i kampen, med 5 minutter gjenstående er Molde bare målet bak.

Kampen avsluttes med tekniske feil fra Molde og redninger fra oss. De setter ikke flere baller i nota, mens vi setter 4. Kampen blåses av på 31 – 26, og vi er klare for Final8!!!

Endelig kan vi holde hendene i været og juble over en god kamp fra start til mål.

På fredag trekkes vår motstander i semifinalen, følg med på sosiale medier!!

Gratulerer så mye jenter, kampen om NM-tittelen lever videre!