Flere av de yngste spås et gjennombrudd i år – Byåsen

Flere av de yngste spås et gjennombrudd i år

Facebook siden Håndballspiller har god tro på at flere av våre spillere skal få sitt gjennombrudd i årets Rema 1000 Liga. Marie Rokkones Hansen og Dina Klungtveit Olufsen har begge havnet på en topp 10 liste . En tredje spiller på lista som er Trønder er Fana sin strekspiller Oda Lunne Mastad.

https://www.facebook.com/bakspiller

Marie har helt klart spisskompetanse på skudd, styrke og har utviklet sitt spill mye det siste året.

Den første trenings uka er over å det har gradvis blitt mer fullkontakt i spillsekvensene . Det er helt klart at flere av de yngste har tenkt å markere seg i år. Spill sekvensene viser at Kristin Loraas Eiriksson har skumle hensikter i år. Det er gledelig å se . Andrea Holm Aune har tatt sin nye rolle i helt nytt lag veldig bra. Fin avslutnings teknikk og leser spillet godt. Mathilde Arnstad fortsetter der hun slapp i fjor med knalltøft forsvarspill og gode sperrer. Vi tror de yngste som står for nesten 50 % av spillergruppa i år vil være med å bygge videre på en meget spennende tropp.

Trener team var godt fornøyd med første uke og ser frem til å stramme til litt å bli mer detaljert og ha litt tøffere spilløkter etterhvert. Det planlegges en del treningskamper som vi vil annonsere når den tid kommer . Nå tar hele gruppa en velfortjent fri helg for å bygge overskudd til trenings uke to .

Atle Oliver er godt fornøyd med det han ser av årets spillertropp.

Alle bilder av Fotolars

https://www.facebook.com/skaugphoto