FOLKSOMT PÅ TRENING – Byåsen

FOLKSOMT PÅ TRENING

Det er ingen tvil om at dagens Byåsen Håndball Elite har tro på at det er mange unge Trøndere som kan ta steg i fremtiden. Dagens tropp og hospitanter utgjør en bredde med mange spennende unge Trøndere som dytter etter for å gi konkurranse til dagens etablerte spillere.

Det var full trøkk fra start til mål på dagens økt. Det er en sulten gjeng som har kommet tilbake etter Juleferie, sier hovedtrener Atle Oliver Johansen.

Det var 26 spillere i hallen i dag inkludert Ida Alstad som går foran å viser at man er en del av troppen selv om man er ute med skade. Det sender gode signal til resten av spillergruppa påpeker Atle.

Teodora Tomac får en meget viktig rolle i dette unge laget ut sesongen. Hun viser tydelig på flere øvelser i dag at hun vet å ta vare på de unge spillerne å gir masse input i spill sekvenser som gir de unge trygge omgivelser. Hun er tydelig på at det er viktig for henne at laget er viktigst.

Teodora lytter godt etter når Atle gir instrukser . Et godt forbilde for yngre spillere i Trøndelag.

Spilleglede og tøffe taklinger var det i dagens spill økt der flere gikk all in i sine satsinger. Vi får håpe at slik innsats på trening vil gi det lille ekstra på kampdag.