FOLLO HK DAMER EN KLUBB I UTVIKLING – Byåsen

FOLLO HK DAMER EN KLUBB I UTVIKLING

Det har vært en bratt lærings kurve for vår motstander Follo da de i starten av Juni 2019 fikk muligheten til å bli en del av Rema 1000 ligaen. De tok utfordringen på strak arm etter å ha mistet noen profiler.Som de selv sier så var det muligens et år for tidlig i forhold til klubbens planer.

Follo HK Damer har etter Jul spilt tre kamper . Vipers, molde og et knepent tre måls tap mot Gjerpen. Fotograf Mette Sattrup.

Klubben har hatt et løft på jentesiden. De har i dag både 2.divisjon og J 18 Lerøy lag hvor rekruttene spiller. Toppscorer Kristiane Knutsen nettet sju mål mot Vipers 15.01. 2020. Der visste Follo at de har potensial til å skape gode muligheter mot alle lag i Rema 1000 ligaen. Hele ti målscorere mot Norges beste lag for øyeblikket er sterkt.

Foruten toppscorer Kristiane Knutsen er Tiril Spæren, Tilde Alræk og målvakt Catharina Fiskestrand Broch unge profiler som er viktige for Follo HK Damer sin kamp for å overleve i Rema 1000 ligaen i år.

Fotograf bilder fra Follo HK Damer – Molde er Heidi Ringlund

Juile Bøe Jakobsen har flest mål og Caroline Aar er ikke øverst på Råtassen før kampen mot Follo HK Damer.

Da har vi gitt dere et lite innblikk i hva som møter Byåsen Håndball Elite på Onsdag i Trondheim Spektrum kl. 17 30. Vi skal på siste økt med Byåsen Håndball Elite i morgen for å ta pulsen på laget dagen før dagen. Vi gleder oss til kamp!