For en kamp! – Byåsen

For en kamp!

Det var duket for håndballfæst på Frøya i dag. Returoppgjøret mot Stohamar skulle spilles og for en kamp det ble.

Allerede to timer før kampstart var det fult av folk i Frøyahallen. Forventningsfulle blikk hos unge håndballspillere florerte og de hadde litt av en kamp i vente.

Kampen ble blåst i gang og Byåsenjentene gikk ut med tæl. De gikk rett i ledelsen og den beholdt de. Skudd etter skudd gikk inn og etter Storhamar satte ikke sitt første før det var gått seks minutter. Det oste vinnervilje lang vei av Byåsenjentene og publikum fikk se underholdende håndball. På det meste ledet Byåsen med syv mål i første omgang. Babi storspilte i første omgang og med det kunne Byåsen gå til pause med ledelsen 14 – 9.

Andre omgang startet like godt som første. Jentene hamret inn mål etter mål og Babi fortsatte storspillet. Knapt fem minutter ut i andre omgang ledet Byåsen med åtte mål, 18 – 10. Derfra fikk Storhamar slippe mer til. Kampen endte 25 – 24 og Byåsen gikk dermed videre på bortemålsregelen. Jubelen sto i taket når kampen var over og stemningen i hallen kunne høres til Trondheim. Det kan du se her!

Ida ble Byåsens mestscorende med 6 mål og Babi ble kåret til banens beste for Byåsen. Eks-Byåsenspiller Gina Lorentsen ble kåret til Storhamars beste.

Nå venter Sluttspillhelg i Drammen og jentene møter Larvik i semifinalen.

Semifinalen spilles fredag 29. april og finalene dagen etter.