FOR EN SNU OPERASJON! – Byåsen

FOR EN SNU OPERASJON!

Frem og tilbake og høyt tempo fra begge lag.Det bølger frem og tilbake, men Aker er hele tiden litt foran. Julie er mest treffsikker foran mål og Teo setter 4/5 straffer. Annick får seg en liten pust i bakken de siste ti minuttene som gjør at Helle Kjellberg – Line får muligheten. På slutten av omgangen fester Aker et solid grep på kampen og leder 17-13. Bra innhopp av Helle i mål.

2.omgang starter litt som første. Aker dundrer etter Byåsen og holder et bra trykk i spillet. Byåsen famler fortsatt litt etter å finne rytmen. Teo har kommet inn i angrep. Aker har kontroll 12 minutt ut i 2.omg. Det er stor forbedring bakover på banen og 12 minutt før slutt har Byåsen kontakt. Det bølger fortsatt, men Aker sliter mer i angrep. Byåsen utligner åtte minutt før slutt. Fem minutt før slutt tar Byåsen ledelsen med et nydelig gjennombrudd fra Anna Kallestad.Annick Lipman stenger mer bakover. Det er utrolig jevnt mot slutten. Byåsen drar i land en to målseier. Meget sterkt å snu dette etter å ligge bak med fire mål til pause.