FOR EN START ! – Byåsen

FOR EN START !

Det er med stor glede Byåsen Håndball Elite ønsker Mathilde Arnstad velkommen til Byåsen Håndball Elite. Nok en ung Trønder tar steget inn i Elitetroppen. Atle Oliver Johansen har fulgt Mathilde Arnstad i fire år og vet godt hva som kommer til klubben. En ung sterk spiller med store ambisjoner om å utvikle seg i årene som kommer.

Byåsen er meget godt fornøyd med at Mathilde Arnstad nå er Byåsen Håndball Elite spiller

Her kan du lese hva Mathilde svarte da vi spurte litt om henne og veien frem til i dag og mål for fremtiden.

Mathilde Arnstad
Alder: 18 år
Skole: Strinda VGS – Toppidrett Håndball


Startet i Rapp og spilte der til jeg var 15 år. Spilte Bring serien med Rapp. Den siste sesongen fikk jeg hospitere en del treninger med Utleira. Sesongen 17/18 ble det overgang til Utleira og spill i 2 div. En veldig god utviklings arena for meg i Utleira hvor jeg fikk brynet meg mot etablerte og drevne spillere. Sesongen 18/19 fikk jeg tilbud om å gå over til CSK og har spilt der nå i 1,5 år.


Mine ambisjoner for håndballen har hele veien vært å nå toppen.
Nå på kort sikt har jeg ambisjon om å utvikle meg videre i Byåsen Håndball Elite og ta det nivået både på treningsfeltet og kamparenaen. Må jo innrømme at jeg har ambisjoner om å nå landslaget. Jeg må være ydmyk å takke for tilliten til at de ønsker meg allerede inn i klubben.


Hva man kan forvente av meg som strekspiller er en veldig treningsvillig utøver som kan spille begge veier. Vil bidra med god kommunikasjon og sloss i forsvar, samt utvikle gode sperrer for medspillerne. Gleder meg spesielt til å spille på elitenivå med medspillere som også søker strek.

FOR EN START

Mathilde Arnstad hadde sin første kamp for Byåsen i kveld mot gamleklubben Utleira i 2.divisjon. Det ble en jevn og tøff 1.omgang , men Byåsen stengte bakover i 2.omgang og dro hjem en imponerende 6 mål seier. Mathilde spilte hele kampen og bidro med å binde opp forsvaret fremover og sto godt sammen Marie Rokkones Hansen og Margrete Steig Krog bakover på banen.

Tett forsvar som kun slapp inn 2 mål de første 20 minuttene av 2.omgang.
Marie Rokkones Hansen , Mathilde Arnstad og Stina sofie Møller i sentral linje bak med
Margrete Steig Krog som en terrier i front.
Fornøyde Byåsen spillere rett etter kampslutt.