Første hjemmekamp – Byåsen

Første hjemmekamp

Vipers står på motsatt banehalvdel.

Vipers, tidligere Våg, rykket opp til øverste divisjon ved årtusenskiftet. Siden har de vært der og har en solid 2. plass som beste plassering. I fjor havnet de på 7. plass, men har i løpet av sommeren vært svært aktive på overgangsmarkedet.

Kvalitet inn i laget

Nina Thorsdahl kom til klubben fra Grane Arendal, Maria Louise Hansen fra Roskilde, Christina O’Sullivan fra Ålborg, Sara Nirvander fra Ringkøbing. I tillegg har de signert to spillere fra egen Partnerklubb. Og sist, men ikke minst, Kristine Lunde Borgersen er tilbake i Viperstrøya. Den landslagsaktuelle skytteren blir garantert skummel i år. Med andre ord ser det ut til at Vipers har et bedre lag i år enn i fjor.

Vipers har som mål å komme blant de 6 beste denne sesongen. I serieåpningen mot Flint fikk de seg en real kalddusj i første omgang, men de kom sterkt tilbake og vant kampen 19-18.

Vipers byttet trener i sommer, så det gjenstår å se om de spiller den offensive håndballen de har vært kjent for i mange år.

Flere debutanter

Hjemmepublikummet i dag vil få gleden av å se flere nye fjes med hjertet på brystet. Hele seks nye spillere har signert for Byåsen i sommer og fem av de kan bli å se i dagens kamp. Tonje Nøstvold, Terese Pedersen, Marta Tomac, Marte Smistad og Astrid Holstad kan alle bli å se i startoppstillingen til Valery.

June Andenæs spiller ikke dagens kamp da hun ikke er spilleberettighet før neste uke.

Det lønner seg

I år som i fjor kan du kjøpe billetter på forhånd til våre hjemmekamper. Det kan du gjøre hos Billettservice enten på telefon eller på nett.

I tillegg til at du slipper å stå i kø i billettluka eller i minibanken så lønner det seg!

Kategori Pris på nett
Pris i Bill.luke
Voksen 110
125
Student/Honnør 60 75
Barn 50 60
Adressabilletten 140

Alle priser er inklusive avgifter.

Klikk her for å kjøpe billetter!