Forsterkning av målvaktsteamet! – Byåsen
Foto: LYKT

Forsterkning av målvaktsteamet!

Det er med stor glede vi nå kan annonsere at målvakt Yasminee Gluić er klar for 2 år i Byåsen Håndball Elite (BHE). Dette er en solid forsterkning av vårt målvaktsteam foran kommende sesong!

 

22 år gamle Yasminee, som er født i Sverige, flyttet til Norge i 2014 for å utvikle seg som håndballspiller og spille på toppnivå. Samtidig studerte hun på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Første året fikk hun kontrakt med Gjerpen, deretter en periode i Follo før hun skrev under for Larvik HK sommeren 2018.

 

I Larvik HK fikk hun totalt 25 kamper i eliteserien, Champions League og EHF Cup.

 

Etter nyttår har hun vært på utlån til BHE fra Larvik. Hennes første kamp i Byåsentrøya var den 17 februar mot sin tidligere arbeidsgiver, Gjerpen. Hun har i perioden vist seg som en meget solid sisteskanse av høy klasse.

 

Foto: LYKT

 

Som håndballspiller har hun satt seg selv store ambisjoner, blant annet å spille på det svenske landslaget.

 

Vi er svært glade for at Yasminee nå har valgt Byåsen som sin arbeidsgiver. Byåsentrener Atle Oliver Johansen sier i en uttalelse at: «Yasminee begynner å bli trygg i klubben etter å ha kommet inn halvveis i fjorårssesongen. Vi har stor tro på at hun kan fortsette den gode utviklingen hun har hatt de siste månedene. Med sin eksplosive målvaktstil vil hun danne en spennende duo med Annick».

 

Yasminee selv sier følgende etter signeringen:

 

Du har siste halve året vært en del av BHE i forbindelse med utlån fra Larvik. I denne perioden har du virkelig markert deg som en solid sisteskanse. Hvordan føles det å ha signert en fast 2 årig kontrakt med Byåsen Håndball Elite? – Det føles veldig bra att ha signert for Byåsen, jag trives veldig bra här og synes dette er ett väldigt spennende lag.

 

Hva vil du si er dine sterkeste kvaliteter som målvakt? – Mine sterkeste kvaliteter vil jeg nok si at det er nærskudd, kaste lange baller, og har blikk for spillet.

 

Hva vil/kan du selv bidra med i det nye målvaktsteamet? – Jeg tror det kan bli veldig bra med Lipman som keeperpartner vi er helt to forskjellige keepere og tror vi kommer til og utfylle hverandre veldigt godt!

 

Hvordan ser du for deg kommende sesong, med det som ser ut som et veldig spennende lag, med flere nysigneringer? – Jag tror att denne sesong kan bli veldig spennende.. Vi har fått noen nye signeringer som jeg tror vil gjøre laget godt! Vi er unge og sultne jenter og tror vi kommer til og gjøre det veldig bra i kommende sesong!

 

Vi ønsker Yasminee hjertelig velkommen i klubben og gleder oss veldig til kommende sesong!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)