Fortsetter sluttspurten! – Byåsen
FOTO: Robert Magnussen Tlf: 99377622

Fortsetter sluttspurten!

Kun 3 kamper gjenstår før vi i morgen tar imot Stabæk hjemme i Trondheim Spektrum! Det går mot en svært spennende sluttspurt i årets serie!

Etter en liten pause i Eliteserien pga. forskjellige landslagsaktiviteter, hvor vi har hatt mange spillere i sving, er det nå klart for den siste innspurten i årets Eliteserie.

Før morgendagens kamp ligger Byåsen på 4. plass på tabellen med 22 poeng etter 19 kamper, ajour med Tertnes på 5 (målforskjell avgjør). Det er kun ett poeng som skiller fra 4. til 6. plass. Dersom vi skal nå målet om en 4. plass denne sesongen, bør Byåsen vinne morgendagens kamp.

Stabæk på sin side kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. Før kampen innehar Stabæk 11. plass på tabellen med 9 poeng. Dette tilsier direkte nedrykk. Men opp til Sola som ligger på 10. plass, og dermed kvalikkplass, er det 4 poeng. Stabæk har dermed fremdeles sjanser for spill i Eliteserien kommende sesong, men da må Byåsen slås.

Med to lag som begge trenger 2 poeng skulle alt ligge til rette for et svært spennende og fartsfylt oppgjør i Trondheim Spektrum!

Vi håper du vil være med og hjelpe jentene våre frem til disse 2 viktige poengene.

Kampstart er kl. 18:30. Vi anbefaler at du kjøper billetter på forhånd. Du unngår da også å stå i billettkø. Billetter kan kjøpes via denne linken:https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/stabekbyasen

For de som ikke kan være tilstede i hallen, kan kampen også ses på handballtv.com.

Vel møtt!

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)