Fra Tertnes til Byåsen! – Byåsen
Arkivfoto: Eirik Hagesæter

Fra Tertnes til Byåsen!

Byåsen har i den senere tid signert en rekke nye spillere for å forsterke spillerstallen foran kommende sesong. Vi vil i de kommende dagene presentere alle våre nysigneringer. Først ut er 23 år gamle  Caroline Aar Jakobsen.

Caroline er 23 år gammel. Hun er født i Trondheim, men har siden sesongen 2015/2016 spilt for eliteserieklubben Tertnes. Før den tid spilte hun for TIF Viking.Hun er strekspiller og er kjent for å være en god ressurs og en flott person, både på og utenfor banen. Hun er moden og tydelig og byr på seg selv. Hun har signert for 3 år i Byåsentrøya!

 

Med Caroline som linjespiller vil vi få forsterkninger i form av en spiller som har god arbeidskapasitet og som er god til å frispille seg på strek. Vi kan for øvrig nevne at Caroline kommer fra en sterk «håndballfamilie» som er godt representert i «håndballTrondheim». 2 av hennes brødre spiller for Kolstad Håndball, William Aar og Roar Forbord. I tillegg er kjæresten Lars Eggen Rismark målvakt i Kolstad. Hun har også en annen bror, Fred Forbord, som spiller for Csk i 1. divisjon.

 

Vi har tatt en prat med Caroline hvor vi blant annet har spurt henne om forventninger i og til Byåsen samt hvilke mål hun har som spiller:

Alder: 23

 

Posisjon: Linjespiller

 

Hvor lenge har du spilt håndball? Jeg har spilt siden jeg fylte seks.

 

Hvilke Ambisjoner har du? Mitt neste mål er etablere meg som en toveisspiller i eliteserien, og kanskje ha muligheten til å spille i utlandet en dag.

 

Hva vet du om Byåsen? Jeg har fulgt Byåsen siden jeg var liten, og husker faktisk godt at jeg stod utenfor garderoben i Nidarø for å møte spillere som Snorroeggen og Frafjord. Siden har jo Byåsen vært en rival i mine år som «vestlending» i Tertnes. Jeg fått et inntrykk av at de er et lag med gode rammer for en tilrettelagt treningshverdag og har erfart at de spiller fartsfylt og underholdende håndball.

 

Hvilke forventninger har du til Byåsen? Jeg håper at vi gjennom fartsfylt og leken håndball kan skape en entusiasme og en atmosfære i Trondheim Spektrum som gjør det tøft for de fleste å møte oss. På sikt kan dette være nøkkelen til en merittert hylle i Byåsen.

 

Hvorfor sa du ja til Byåsen? Jeg har fått en inntrykk av at Byåsen er fremoverlent i sine målsetninger. Jeg har veldig tro på at en slik innstilling er nødvendig for å kunne hevde seg i eliteserien, ikke minst om man vil ta ytterligere steg i Europa. Dette krever tålmodighet, en strukturert utvikling- både fra klubbledelsen og troppen, og ikke minst en ambisiøs og sulten spillergruppe; noe jeg absolutt ser i Byåsen.

 

Hva mener du bør være Byåsen Håndball Elite sin ambisjon for sesongen 2018/2019? Det er kjent at det er noen utskiftninger, hvilket krever en tålmodighet i spillergruppa. Samtidig tror jeg det er mange sultne spillere som er klare for å vise hva de er god for. Jeg tror Byåsen er å regne med i topp 5 førstkommende år.

 

Vi har jo et mål om å bli et Champ Leauge-lag sesongen 2020/2021. Er det noe du kunne tenkt deg å være med på? Så absolutt! Hvem har ikke det?

 

Hva er ditt mål som håndballspiller i Byåsen Håndball Elite? Jeg forventer å utnytte meg av de gode rammene som er tilrettelagt for spillerutvikling.  Sammen med resten av spillergruppa håper jeg vi kan benytte denne muligheten for å klatre opp til toppen i Eliteserien, og på sikt kanskje også yppe oss i Europa.

 

Da ønsker vi alle sammen Caroline hjertelig velkommen til Byåsen og ser virkelig frem til å ha deg i spillergruppa i minst 3 år! 

 

For de som ønsker å bli ytterligere kjent med, og følge Caroline videre, vil det i løpet av de nærmeste dagene bli opprettet en fanside av henne på Facebook, som vi har for alle våre Elitespillere.

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)