Frøya, here we come! – Byåsen

Frøya, here we come!

Ifølge Valery var det mye positivt å hente ut fra kampen i Prestrudhallen. Nå har jentene trent godt en ukes tid og er klare for kamp i Frøyahallen.

Valery fikk se mye bra under kampen i Prestrudhallen. Selv om laget tapte med ett mål var han fornøyd med mye av prestasjonene til jentene. Nå har jentene trent godt en uke og flere spillere er på vei tilbake fra skade eller sykdom. Mari sto over bortekampen på grunn av sykdom, men er tilbake i full trening. Marie spilte heller ikke borte mot Storhamar pga av et overtråkk i Larvik kampen, hun ble testet i går av det medisinske apparat og skal prøve seg på trening i dag.

I morgen reiser laget til Frøya, en øy ute ved trøndelagskysten. Frøyabedriften, Salmar er kampsponsor og har gjort det mulig å legge kampen til Frøya, hvor vi har stor tro på at det blir en riktig håndballfæst. Salmar er opptatt av lokalsamfunnet på Frøya og synes det viktig å hyggelig å kunne bidra til at også Frøyaværingene får oppleve topphåndball å møte sine håndballidol. Skal vi tro ryktene blir det fullsatte tribuner og et entusiastisk publikum.

– Vi skal komme så sykt sterkt tilbake. Jeg gleder meg til lørdag og skulle ønske det var allerede i morgen, sa Camilla rett etter kampen i Prestrudhallen.

Salmar er en av verdens største og mest effektive produsenter av oppdrettslaks, les mer ved å klikke på Salmar.