Full hall og topp stemning mot Larvik! – Byåsen

Full hall og topp stemning mot Larvik!

Åpningen av «nye» Trondheim Spektrum, kunne nesten ikke bitt bedre. Med en fullsatt Hall D, og hele 3151 tilskuere var det duket for en festkveld da Byåsen tok imot Larvik. Byåsen tok en kjapp ledelse, og 6 minutter ut i kampen måtte Larvik ta en timeout på stillingen 4-1 til Byåsen. Dessverre, når halve landslaget er representert i Larviks stall, så skal det litt til for at ungjentene klarer å henge med helt inn. Likevel spilte de unge jentene til Byåsen en fantastisk kamp, hvor de klarte å sette inn hele 31 baller i nettet bak Larviks målvakt. DET er imponerende.

«Flott kamp i en fantastisk kulisse. Jeg er meget tilfredts med vår prestasjon i dag. Det er ikke mange lag som klarer å score 31 mot Larvik, og jeg er glad for det motet spillerne viste, ved å tørre å satse mot mål. Til gjengjeld så må vi også erkjende at vi forsvarsmessig sliter med å følge Larviks tempo. Der har vi et stykke igjen å gå ennå, så det må vi ha fortsatt fokus på. » – Claus Mogensen

Byåsens beste spiller, og toppscorer ble Maren Aardahl med hele 8 scoringer.  Nå venter Europacup for jentene til helga, før det blir landslagsaktivitet i slutten av november og desember.