Full kontroll på Flint – Byåsen

Full kontroll på Flint

Byåsen leverte en overbevisende forestilling mot Flint.

Byåsenjentene spilte søndag kveld bortekamp mot Flint. Dette var den første kampen etter landslagspausen og alle fikk godt med spilletid.

Tonje spilte

Tonje Nøstvold var tilbake på parketten igjen etter skulderskaden hun pådro seg mot Levanger i sesongåpningen på hjemmebane for rundt en måned siden. Og rapportene forteller at det gikk bra.

– Jeg har fått trent godt den siste tiden og prøvd meg forsiktig frem på trening. Jeg hadde en god følelse før kampen og det gikk veldig bra, sier Tonje.

Nøstvold scorte tre mål i gårsdagens kamp og sier hun er i rute til kampen mot Larvik på onsdag.

Inga briljerte på kant

Inga Berit Svestad leverte en veldig god kamp i går. Hun fikk gjøre stort sett som hun ville mot Flint forsvaret på høyrekanten og til slutt sto hun med åtte mål. Hun ble kåret til banens beste for Byåsen, noe som var fult fortjent.

Full kontroll

Byåsenjentene gikk tøft til verks fra start og gikk opp i ledelsen med en gang. De kontrollerte Flint i forsvar og angrepene satt. Til pause gikk jentene i garderoben med en fortjent 16 – 11 ledelse.

Etter hvilen fortsatte Byåsenjentene å holde kampen i sitt spor og Flint fikk slippe lite til. Et solid forsvar og to veldig gode målvakter i Rundbråten og Pedersen gjorde sitt til at Byåsen vant 32 – 24.

Dermed virker jentene å være godt i rute før den viktige hjemmekampen mot Larvik førstkommende onsdag.

Byåsens målscorere: Inga Berit Svestad 8, Marta Tomac 4, Ida Alstad 4, Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 3, June Andenæs 3, Teodora Tomac 2, Raja Toumi 2, Jenny Grøtan 2.

BILLETTER TIL BYÅSEN – LARVIK KAN DU KJØPE HER!