Full pott i første kamp – Byåsen

Full pott i første kamp

De unge Byåsenjentene presterte i Europa, og vant 30-25 over Mecalia Atletico Guardes i 3. runde i Europa Cup lørdag 23. november.

«En fantastisk kulisse vi opplevde i dag. Et meget engasjert og høylydt publikum skapte et lydinferno uten like, no som gjorde det umulig å kommunisere verbalt. Det var med på å gi oss en usikker start, hvor Guardes brakte seg foran 7-4. Derfra kom vi godt med i kampen, og kunne gå til pause foran 19-14.  I andre omgang spilte Guardes mer offensivt, og vi fikk det vanskeligere med å score. Spillerne skal dog ha stor ros for å holde hodet kaldt, da Guardes reduserte til 24-22, og skapte ny avstant til seier 30-25. Det skal også gis ros ti lAndrea som kom inn i slutten av første omgang, og leverte en flott innsats med blant annet med å redde 2 straffekast.»  Claus Mogensen

Maria Hjertner ble Byåsens toppscorer med 7 mål. Øvrige målscorere var Emilie Hegh Arntzen (5), Maren Aardahl (4), Maren Gundersen (4), Marit Jacobsen (4), Kristin Venn (4), og Vera Bekken (2).