GI DEM BALLEN – Byåsen

GI DEM BALLEN

De to siste sesongene har Oda Uthus og Astrid Mjøen Holstad spilt bedre og bedre . De har blitt garantister for mål både i ankomst spillet og ikke minst i det etablerte spillet. I de kamper hvor våre bakspillere er gode til å rulle spillet helt ut til kant står de klare. Begge har vært tålmodige gjennom flere år å har fått betalt for det. Det er vel få kant par i Norge som matcher Oda og Astrid i dag.

Astrid og Oda gleder seg til å utfordre målvakter i REMA 1000 Ligaen også etter Jul.

Oda Uthus med bakgrunn fra Selbu har vært i Byåsen lenge. I yngre dager hadde hun en mer sentral posisjon på banen som vises godt i forståelsen i spillet fremover på banen i dag. Flere gode samspill med strek og trygg i spillet når hun kommer med ball inn i banen. Det som er hennes store styrke er valg i skudd situasjoner. Der har hun nok frustrert mang en målvakt i REMA 1000 Ligaen.

Oda Uthus FOTO: Lykt Foto&Film

Melhus byggen Astrid Mjøen Holstad begynte sin elite karrière i Byåsen før hun gikk via Nederland, Storhamar, Charlottenlund og nå Byåsen Håndball Elite. Astrid er en underholder som hver dag øver på tekniske detaljer i sitt eget spill for å ha et bredt spekter av valg i sitt repertoar . I år har det meste stemt og Astrid har hatt en meget god sesong . Felles for Oda og Astrid er at begge har jobbet tålmodig over lang tid og først i de senere år tatt steget helt opp å blitt spillere som nyter stor tillit av trener team. Det er alltid artig å se de spille kamp. Du vet aldri helt hvilken teknikk de velger i skuddet. Byåsen Håndball Elite jobber med å skape god underholdning å det kan vi trykt si at både Oda og Astrid tilbyr på parketten.

Astrid Holstad FOTO: Lykt Foto&Film

Torsdag åpner Byåsen Håndball Elite mot Storhamar på bortebane. Det er bare glede seg til en nøkkelkamp i toppen av Rema 1000 Ligaen.